За Нас

Джантите предлагани от нас са в перфкетна комбинация от атрактивна цена и отлично качество. Предлагаме нашите джанти на Българския пазар от 2015год. благодарение на упорит труд, отдаденост и внимание към удовлетвореността на клиентите, все още постига успешни продажби на Българския пазар, както и в чужбина. Магазинът TuningHaus.Bg предлага алуминиеви джанти доказани на Европейския и Руския Пазар от 2008год. под марките RacingLine, Vissol, PDW (SUV), Milano, NZ, Lege Artis, SNP, XR-S и премиум бранда HAXER. Нашата гама също включва марките като Barracuda , Borbet , Brock , CForget , Diewe Wheels , Enkei , Keskin , MagLine , MAM , OXXO , RC-Design , Wrath Wheels. 

Постоянно разрастващоата се гама на нашия магазин, натрупаният опит и много нови клиенти ни правят отлични търговски партньори. Предлагайки на нашите клиенти достъп до най-висококачествените продукти в различни размери, цветове и цени, ние се превърнахме във водещ дистрибутор в България на джанти.

Избирайки предлаганите от нас джанти, можете да сте сигурни в най-високото качество на предоставяните услуги, като същевременно поддържаме атрактивни цени. Дългогодишният опит в съчетание със страстта гарантира, че нашите консултанти, които ви обслужват съвестно и професионално, ще ви помогнат да изберете продукт, който напълно отговаря на вашите изисквания.

 

Методът за производство " Отливане под ниско налягане " гарантира здравина и издръжливост на продуктите. 

Предлаганите от нас джанти се произвеждат по метода " Отливане при ниско налягене" , което означава че течния метал се пуска в матрицата и се "натиска" с въздух под налягне (докато метала е още течен ) по този начин той изпълва формата изключително точно без да остават мехури ипразнини. 

След охлаждане джантите се проверяват за дефекти по повърхноста които биха намалили тяхния експоатационен живот. След преминаване на първоначалния тест , те се подлагат на преглед с рентгенова машина за да се провери тяхната вътрешност за скрити дефекти.

Тогава джантата се подлага на допълнителна обработка, т.е. нагряване при висока температура и бавно охлаждане. Тази обработка засилва механичните свойства, които правят джантите по-трайни и издръжливи. Следващата стъпка е да пробиете монтажни отвори в летите джанти. Последният етап е лакирането/боядисване.

Методът с ниско налягане е много по-добро решение от процеса на леене от "GRAVITY" процеса, който използва само силата на гравитацията.  Без допълнително налягане алуминият запълва формата много по-малко и не толкова точно и вътрешните мехури и кухини често се появяват и остават незабелязани с просто око. В резултат на това сплавите са по-малко устойчиви и по-податливи на пукнатини и деформации.

 

Всички предлагани Джанти от нас са с изключително качество и издръжливост което се подсилва с 24 месеца Гаранционен срок.

Производителят на нашите джанти дава много дълга граранция от 24 месеца за повреди по вина на производителя и 12 месеца за лаковото покритие. Бихме искали да споделим с вас собствения си опит, както и знания от хиляди доволни клиенти, които се връщат в нашия онлайн магазин и стационарни търговски обекти дори след няколко години, без да пестят похвала и удовлетворение от предлаганите от нас стоки. Купувачите препоръчват джанти на приятели и семейство и често чуваме, че това е втората или третата покупка на джантите от тази компания. Често клиентите, които сменят автомобилите си с нови, отново решават да купят лети джанти от TuningHaus.bg . Ние също така си сътрудничим с няколко авто салони и работилници в България, които систематично използват нашата гама и знания в областта на алуминиевите джанти. Сигурни сме в качеството на нашите джанти не само чрез доволнитени клиенти, но и от собствен опит. Всички наши автомобили и микробуси са оборудвани с алуминиеви джанти от този производител, транспортирайки десетки комплекти между складовете всеки ден. Джантите също са популярни сред служителите и приятелите.

Станете част от Нашето смейство като се доверите на реален и дългогодишен опит в сферата с Алуминиевите Джанти.