Предимствата на Алуминиевите Джанти

По-Малко тегло сравнение с стандартните стоманени или железни джанти - Това оказва влияние като намалява износването и натоварването на компонентите по окачването, което в днешно време е доста сериозне фактор като се има в предвид че съвремените автомобила са оборудвани вече с все по скъпи и тежки компоненти по окачването.

По-Голяма точност при производжтвото - Алуминиеите джанти се произвеждат с точност до 0.3 mm, докато стоманените и железните са само 0.7 mm , което не е малко отклонение.

Strength of aluminum rims.  LadneFelgi.pl

По-Висока степен на здравина - Алуминиевите джанти са доста по издръжливи при удар от колкото стоманените. А това че стоманените са по-здрави е МИТ. Ако ударите стоманените джанти ще се образува веднага цепка и ще изпусне въздух от гумата незабавно, което може да има опасни последствия. Алуминиевите джанти ще абсорбират удара поради тяхните пластични свойства.


 

По–добро охлаждане на спирачната система - Самата конструкция и форма на алуминиевите джанти позволява по-добро нахлуване и циркулиране на въздушната струя с което спирачната система се охлажда много по-бързо и по-добре. В резултата на което ще се повиши не само тяхната ефикаснот но и ще има по-дълаг живот

Много Красиви и интересни Дизайни - В зависимост от гамата на собственици на автомобили производителите на алуминиеви джанти могат да предложат богат гама спрямо техните желания, дадени производители могат да подчертаят по-добре спортния или елегантния характер на колата с техните алуминиеви джанти. В крайна сметкта правилния избор на джанти може да промени коренно външния вид на вашия автомобил. 

 

 

Напиши коментар

Полетата маркирани с * са задължителни